Oda Husby

🏠 Kontorsamtaler i Trondheim
💻Digitale samtaler

🏠💕 Parsamtaler i Trondheim 
💻💕 Digitale parsamtaler

 


Jeg brenner for å møte psykisk smerte med varme og empati. Jeg har stor tro på helbreding og terapi i et godt møte, og god allianse mellom pasient og behandler.

Livet byr noen ganger på krevende perioder og situasjoner, og jeg ønsker å være der for deg som trenger støtte der du er. Jeg har et stort hjerte og lidenskap for perinatalperioden - særlig for føde- og barselskvinnen. Jeg ønsker å være der for deg med oppdatert kunnskap og støtte i en intens tid. Det kan handle om ufrivillig barnløshet, graviditet, parforhold, fødselsangst/bearbeiding av fødsel eller psykologisk støtte tiden etterpå.

I terapi har jeg et relasjonelt fokus, og er fokusert på tilknytningsmønstre, nåværende og tidligere viktige relasjoner. Jeg ønsker par i alle ulike faser velkommen til parterapi.

Jeg er under spesialisering innen emosjonsfokusert terapi, og er opptatt av å møte følelsene - både de gode og de vonde. Gjennom å utforske disse mønstrene sammen, åpne opp for det du måtte kjenne på, finner vi sammen veien videre.

Jeg tilbyr både individualterapi, parterapi, foreldreveiledning og familieterapi.

Jeg er tilgjengelig for samtaler onsdag ettermiddag.

 

Oda 2