Priser

Individuelle samtaler (45 min)

💻Digitale samtaler: 1400,- | Bestill her

🏠Kontorsamtaler: 1490,- |  Oslo (Vibeke) - Oslo (Karin)Trondheim (Mirjam) - Trondheim (Thea) -Trondheim (Oda) -  Asker - Jessheim - Haugesund

 

Parsamtaler (90 min)

💻Digitale samtaler: 2800,- | Bestill her

🏠Kontorsamtaler: 2980,- | Oslo - Trondheim

 

Avbestilling

Du kan avbestille din samtale via link i SMS/epost du mottar ved bestilling.

 

Forsikringssamtaler:

Samtaler som dekkes av forsikringsselskap må avbestilles innen 48 timer før samtalen.

Hvis du avbestiller en forsikringssamtale etter fristen, må du selv betale for samtalen (se priser over). Dette er i henhold til vilkår satt av selskapene.

 

Private samtaler:

Samtaler som betales privat må avbestilles innen 24 timer før samtalen. For samtaler på mandager er fristen for avbestillingen på fredagen før på tidspunktet for samtalen (for eksempel - en samtale på mandag kl. 17:00 må avbestilles før fredag 17:00). For samtaler i helg er fristen torsdagen før kl. 23:59.

Hvis du avbestiller samtalen etter fristen, må du betale for samtalen.

 

Forsikring

Du kan ha dekning av psykologhjelp i helseforsikring gjennom arbeidsgiver eller som privatperson. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å høre om du kan få dekket timer hos oss.

Hos oss får du automatisk kvittering som kan benyttes som dokumentasjon på gjennomførte samtaler.

Vi har avtale med Gjensidige Behandlingsforsikring slik at du som har forsikringsavtale der kan få dekket samtaler hos oss.

 

falck

dnb helse  protector  Eika_VedDin

Vi har direkte avtale med Falck helse som formidler psykologhjelp på vegne av DNB Helse, Protector Forsikring og Eika Forsikring.

 

Samarbeid med foreninger

Vi samarbeider med ulike foreninger slik at du som er medlem raskt og enkelt kan få samtale med en psykolog med riktig kompetanse.

 

Logo endometrioseforeningen

Som medlem i Endometrioseforeningen får du rabatt på digitale samtaler hos psykolog Thea Jordan. Timeprisen er 1250. Bestill rabattert samtale med Thea her. Oppgi medlemskode i notatfeltet ved bestilling.

 lub

Som medlem i Landsforeningen uventet barnedød får du rabatt på digitale samtaler hos psykolog Anne Stilloff. Timeprisen er 1250 kr. Bestill rabattert samtale med Anne her. Oppgi at du er medlem i LUB i notatfeltet ved bestilling.