Priser

Individuelle samtaler (45 min)

💻Digitale samtaler: 1400,- | Bestill her

🏠Kontorsamtaler: 1490,- |  Oslo - Trondheim - Asker - Jessheim - Haugesund

 

Parsamtaler (90 min)

💻Digitale samtaler: 2800,- | Bestill her

🏠Kontorsamtaler: 2980,- | Oslo - Trondheim

 

Avbestillingsfrist

Timeavtaler må avbestilles innen 24 timer i forkant av avtale for å unngå fakturering av timepris. Dette gjelder uansett årsak.

Timer som dekkes av forsikringsselskap (se under) må avbestilles innen 48 timer før for å unngå fakturering av ordinær timepris (se priser over). Dette er i henhold til vilkår satt av selskapene.

Du endrer eller avbestiller din time via link i sms/epost du mottar ved bestilling.

 

Forsikring

Du kan ha dekning av psykologhjelp i helseforsikring gjennom arbeidsgiver eller som privatperson. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å høre om du kan få dekket timer hos oss.

Hos oss får du automatisk kvittering som kan benyttes som dokumentasjon på gjennomførte samtaler.

 

Vi har avtale med Gjensidige Behandlingsforsikring slik at du som har forsikringsavtale der kan få dekket samtaler hos oss.

 

  falck

dnb helse  protector  Eika_VedDin

Vi har direkte avtale med Falck helse som formidler psykologhjelp på vegne av DNB Helse, Protector Forsikring og Eika Forsikring. Har du din forsikringsavtale der, så vil du kunne få dekket samtaler hos oss uten å legge ut for timeprisen. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap.

 

Rabattert samtale

Som medlem i Mammahjerte medlemsportal eller som deltaker på kurset Min fødsel, får du rabatt på digitale samtaler hos psykologene Helle, VildeChristine, Sara og Kristin. Timeprisen er 1250. Bestill rabattert samtale her.

 

Rabatter for foreninger

Logo endometrioseforeningen

Som medlem i Endometrioseforeningen får du rabatt på digitale samtaler hos psykolog Helle Marcinko. Timeprisen er 1250. Bestill rabattert samtale med Helle her. Oppgi ditt medlemsnummer i notatfeltet ved bestilling.

 

lub

Som medlem i Landsforeningen uventet barnedød får du rabatt på digitale samtaler hos psykolog Anne Stilloff. Timeprisen er 1250. Bestill rabattert samtale med Anne her.

 

 

Finn din psykolog

eller

Bestill samtale