Lene Walderhaug

💻 Digitale samtaler
🚶 Turapi (gå mens man snakker/møtes ute)


Jeg er psykologspesialist utdanna ved NTNU og mor til 3 barn. På dagtid jobber jeg angstbehandling og har mange års erfaring med ulike typer behandling og psykiske lidelser. Jeg har arbeidet med barn og foreldre i alder 0-6 år i spesialisthelsetjenesten.

I arbeidet mitt er jeg opptatt av at du er eksperten på deg, dine og ditt liv og jeg kan en del om verktøy og arbeidsmetoder som forskning og erfaring viser at har hjulpet mange. Jeg er opptatt av verdiene empati, likeverd, respekt og autonomi – og ønsker å hjelpe deg å selv kjenne mestring i å møte livet slik det er for deg her og nå. I mitt eget liv har jeg selv erfart å leve med sykdom, møtt på utfordringer i svangerskap, barsel og småbarnstid, samt opplevd krevende situasjoner der psykologiske verktøy har vært verdifulle. 

​Alle tema er velkomne hos meg, men jeg har særlig erfaring med og interesse for angst og tvangslidelser/OCD i svangerskap og småbarnstid, samt det å oppleve spontanabort, leve med fysisk sykdom, søvnproblemer/ insomni, kognitiv adferdsterapi og være forelder med funksjonsvariasjoner.

Jeg har også erfaring med behandling av trikotillomani (hårnappingslidelse) og dermatillomani (hudplukkingslidelse).

Jeg er opptatt av at du som er partner også skal få hjelp og støtte, så både mamma og pappa/medmamma er velkommen til å ta kontakt med meg. 

Jeg har vært gjest på podcasten Mammahjerte med psykolog Ingvill Øvsthus:

Jeg er tilgjengelig for samtaler på kveldstid søndager.

Lene Walderhaug

Mine bloggposter

Livet - Å vasse i usikkerhet

Lene FB_IMG_1670442563336

Lene Walderhaug er en av psykologene i Klinikk Partum. Hun tilbyr digitale samtaler

Les mer om Lene

av Lene Walderhaug

I noen situasjoner og livsfaser blir vi tett på livets store spørsmål og vi kommer nært på hva som virkelig betyr noe og er verdifullt for oss. Mange opplever at fasen rundt svangerskap, fødsel og ikke minst barseltid er en slik fase. Både mødre og fedre opplever kanskje kontakt med intens mening og en sterk følelse av kjærlighet og beskyttertrang ov…

Les mer...…