Kristin Ragnarsdottir
Digitale samtaler og digitale parsamtalerJeg er psykolog utdannet ved NTNU, er mor til to gutter og brenner for parterapi, og fri og god seksualitet!

Visste du at det finnes forskning som viser at å leve i et godt samliv er noe av det beste du kan gjøre for helsa? Gode relasjoner er et av de viktigste fundamentene i livet. Når vi står ustødig på fundamentene våre er det vanskelig å stå stødig ellers i livet.

Seksualitet er en av menneskets grunnleggende behov og drivkrefter. Mange beskriver sexlivet som limet i parforholdet, men slik er det ikke for alle og det er vanlig at det varierer gjennom livet. Det er sårt når sexlivet ikke fungerer som man håper og det kan ofte være vanskelig å snakke om. Mitt mål er å skape en kommunikasjon som føles trygg, åpen, uten fordømmelse – som ivaretar alle parter i relasjonen. Jeg har også erfaring med å jobbe med problemstillinger innenfor LHBTQ+-spekteret og ønsker alle hjertelig velkommen til meg.

Jeg jobber primært med par og enkeltpersoner hvor tema er knyttet til relasjoner. Jeg har bred erfaring fra ulike problemstillinger innen parforhold – utroskap, sykdom, seksuelle vansker, seksualliv etter fødsel, ulik grad av seksuell lyst, traumatiske erfaringer som preger parforholdet, foreldresamarbeid og manglende romantiske følelser. Jeg har videreutdanning i emosjonsfokusert parterapi og familieterapi. Jeg har også bred erfaring fra å jobbe med ulike livskriser og psykiske vansker slik at jeg kan ta imot deg og dine, uavhengig av hva slags problemstilling dere strever med.

Jeg har vært gjest på podcasten Mammahjerte med psykolog Ingvill Øvsthus:

🔊 Forskjeller i sexlyst

🔊 Når fødselsopplevelsen påvirker sexlivet

Jeg er tilgjengelig for individuelle samtaler og parsamtaler på onsdag og søndag kveld.

Ut juni får du rabatt på timer med meg, både individuelle samtaler og parsamtaler.

Kristin side

Bestill samtale med Kristin

 

Se alle ledige psykologer:

Bestill samtale

 

Mine bloggposter

Når forholdet blir en konkurranse om hvem som er mest sliten

Kristin side

Kristin Ragnarsdottir er en av psykologene i Klinikk Partum. Hun tilbyr digitale samtaler og digitale parsamtaler

Les mer om Kristin

av Kristin Ragnarsdottir

Å få barn er ganske ressurskrevende. Og da mener jeg ikke først og fremst økonomisk, men menneskelige ressurser som søvn, humør, blod, svette, tårer, tid og kroppskontakt. Barnet konkurrerer om disse ressursene, og pleier ofte å vinne. Det er helt naturlig at vi prioriterer barnas behov foran våre personlige og …

Les mer...…

Når sex etter fødsel blir vanskelig

Kristin side

Kristin Ragnarsdottir er en av psykologene i Klinikk Partum. Hun tilbyr digitale samtaler og digitale parsamtaler

Les mer om Kristin

av Kristin Ragnarsdottir

Kvinner har rett på en gratis kontroll hos fastlege eller jordmor etter fødsel. Denne kalles ofte seksukerskontrollen, for etter seks uker har livmoren gått tilbake til nesten normal størrelse, man er ofte ferdig med blødningen og kanskje vent seg litt til den nye tilværelsen. På denne kontrollen er det vanlig å…

Les mer...…Våre andre psykologer

Vibeke Silseth

Kontorsamtaler i Oslo og digitale samtaler

 

Ragnhild Ese

Kontorsamtaler i Molde og digitale samtaler

 

Christine Jegstad Thorsby​

Kontorsamtaler i Asker og digitale samtaler

 

Helle Størseth Marcinko

Digitale samtaler

 

Sara Khazaeni

Digitale samtaler

 

Lene Walderhaug

Digitale samtaler

 

Vilde Monclair

Digitale samtaler

 

Mirjam Espevik

Kontorsamtaler i Trondheim
Parsamtaler i Trondheim