Thea Jordan

🏠 Kontorsamtaler i Trondheim
💻 Digitale samtaler for medlemmer i Endometrioseforeningen

 


Som psykolog er jeg opptatt av det helhetlige, autentiske, personlige, varme og relasjonelle.

Jeg tar imot både kvinner og par til samtaler på mitt kontor i Trondheim og vil gjerne være til støtte for deg/dere som opplever utfordringer knyttet til kvinnehelse, svangerskap, fødsel og småbarnstid.

Jeg har videreutdanning i både klinisk hypnose og traumebehandling. Jeg har særlig erfaring med temaer som rollen som pårørende, partnervold, adopsjon, kronisk sykdom (psykisk og somatisk), avhengighet, utbrenthet, traumer, tilknytning, relasjoner, mobbing - både fra mitt eget liv og i jobbsammenheng.

Tidligere yrkeserfaring har gitt meg bred kompetanse innen utredning, behandling og forebygging av en rekke ulike psykiske lidelser, livsutfordringer og problemstillinger som for eksempel utbrenthet, ME, traumer, ADHD, depresjon, angst og tvang, mobbing, rasisme, autismespekterforstyrrelse, avhengighet, Tourettes syndrom/tics, samlivsbrudd, kronisk sykdom og kjærlighetssorg. Jeg har også mye erfaring med foreldreldreveiledning og arbeid med koordinering og samarbeid mellom ulike offentlige instanser.

Det er viktig for meg at du/dere som klienter opplever terapi som verdifullt, føler dere sett, forstått, akseptert og ivaretatt. Jeg er tilhenger av å tenke utenfor boksen og å holde meg faglig oppdatert.

Jeg har vært gjest på podcasten Mammahjerte med psykolog Ingvill Øvsthus:

🔊 Hypnose – hvordan kan det hjelpe deg som er gravid eller småbarnsmamma?
🔊 Å bli mamma når du selv har bakgrunn som adoptert

Medlemmer i Endometrioseforeningen får rabatt på digitale samtaler hos meg (oppgi medlemskode i notatfeltet når du bestiller).

Thea nettside