Mammahjerte medlemsportal og app
Psykolog Ingvill hjelper deg å ta vare på deg selv i spedbarnstida

 

 

I Mammahjerte medlemsportal og app får du kunnskap og verktøy som hjelper deg å dempe stress, bekymringer og vanskelige følelser slik at du kan ha det godt som spedbarnsmamma.

"Ved å få tilgang til Mammahjerte og Ingvill sin kunnskap klarte jeg å skjønne meg selv og mine følelser i spedbarnstiden bedre. Jeg klarte selv å sortere tankene mine, og kanskje det viktigste av alt, jeg fikk en omsorg og forståelse for meg selv."

Mammahjerte koster 349,- i måneden og er uten bindingstid. Som medlem i Mammahjerte får du rabatt på samtaler hos Klinikk Partum. Har du det krevende som spedbarnsmamma, så vil Mammahjerte medlemsportal kunne hjelpe deg å ta vare på deg selv parallelt med støtten du får gjennom samtaler. 

Les mer om Mammahjerte

Bilder for Mammahjerte (2)

 

 

Min fødsel
Et komplett fødselsforberedende kurs for deg som er bekymret for å føde eller har fødselsangst

 

 

Min fødsel er et komplett digitalt fødselsforberedende kurs for deg som ønsker kunnskap og verktøy som gjør deg trygg på din egen fødekraft og gir deg de beste forutsetningene for en god fødselsopplevelse - spesielt laget for deg som er bekymret å føde eller har fødselsangst

"Jeg hadde ikke en positiv fødsel med førstemann og fikk «Min fødsel» i gave av min beste venninne. Det utgjorde ENORMT stor forskjell og må være den BESTE gaven jeg har fått - utenom barna selvfølgelig! ;) Tusen takk for et FLOTT kurs!"

Tilgang til Min fødsel gir deg rabatt på samtaler hos Klinikk Partum. For deg som har fødselsangst, vil det å ta Min fødsel parallelt med samtaler kunne være en veldig god kombinasjon.

Les mer om Min fødsel

Min fødsel

Andre digitale kurs

Oss to - Parkurs spesielt utviklet for dere som venter barn eller har en liten baby 

Lille venn - Kurs i babymassasje 

 

Kurs og foredrag for fagpersoner

Ta gjerne kontakt med Ingvill for å gjøre nærmere avtale.