Christine Jegstad Thorsby​

🏠 Kontorsamtaler i Asker
💻 Digitale samtaler


Jeg er opptatt av alle aspekter ved kvinners liv. Svangerskap, fødsel og barseltiden, hvordan få til et godt parforhold, seksualitet, forholdet til egen kropp, overgangsalder, og det å eldes. Jeg har også kunnskap om å leve med spesifikke sykdommer som for eksempel endometriose, kreft, stoffskiftesykdom, diabetes og hormonelle plager. I tillegg har jeg erfaring fra arbeid med mennesker med kronisk sykdom og funksjonsnedsettelse. Jeg har også utdannelse i bekymringsmestring og søvnvansker.

Begge mine svangerskap var kompliserte og endte i vanskelige fødsler og keisersnitt. Jeg har også mistet barn i spontanabort og svangerskap utenfor livmor. Jeg har opplevd å få alvorlig sykdom samtidig som jeg ble mamma, og har erfaring med kronisk sykdom. Jeg håper og tror at disse opplevelsene har gjort meg til en bedre psykolog og medmenneske.

Jeg ønsker at du skal bli møtt på en åpen og nær måte. Det er viktig for meg at du skal få utvikle deg og bli trygg i den du er, og at du skal få hjelp og støtte til det som er utfordrende i livet ditt nå. Noen strever hver eneste dag, andre med spesifikke ting eller situasjoner. Noen bærer på en livssorg – sorgen over at livet ikke ble slik drømmen engang var.

Jeg har vært gjest på podcasten Mammahjerte med psykolog Ingvill Øvsthus:

Du er velkommen til mitt kontor på Hvalstad i Asker. Vi kan også møtes digitalt.

Jeg er tilgjengelig for samtaler alle dager (inkl. helg).

IMG_3502

Mine bloggposter

Selvhjelpsbøker - en kortvarig lykke? (eller hvorfor gå til psykolog)

IMG_3487

Christine Jegstad Thorsby​ er en av psykologene i Klinikk Partum. Hun tilbyr digitale samtaler og kontorsamtaler i Asker.

Les mer om Christine

av Christine Jegstad Thorsby

Har du selvhjelpsbøker i bokhylla? Det har jeg. Jeg har flere, men ikke så mange at det er pinlig. Ikke så mange at andre skal lure på om jeg ikke klarer å fikse livet selv. Jeg elsker å kjøpe selvhjelpsbøker. Særlig på salg. Da har jeg sluppet å bruke en liten formue på de i tillegg. De blir neste…

Les mer...…