Sara Khazaeni

💻 Digitale samtaler

 

Jeg har et brennende engasjement for kvinnehelse, og har hatt særlig fokus på kvinner med minoritetsbakgrunn i mitt arbeid som psykolog.

Mitt ønske er å gjøre terapirommet til et trygt sted for deg – hvor du føler deg sett, forstått og trygg både gjennom graviditeten og tiden etter fødselen. I samtaler med meg vil jeg forsøke å forstå dine utfordringer på en helhetlig måte, og hvordan vi kan finne frem til endringer for at du skal få det bedre. Det kan ofte innebære å snakke om oppvekst, relasjoner, erfaringer og opplevelser som har medvirket til utviklingen til det mennesket du er i dag. Jeg kan hjelpe til å sortere de følelsene og tankene du strever med i en sårbar periode, ivareta de behovene som du kjenner på og skape forståelse hos både deg og de du har rundt det.

Jeg tilbyr hjelp med tristhet, depresjon, angst, vanskeligheter i relasjoner, traumatiske fødselsopplevelser, flerkulturelle perspektiver og andre temaer knyttet til svangerskap og spedbarnstid. Uansett hva utfordringen din måtte være så vil jeg alltid ta det på alvor og møte deg med empati og varme.

På kontoen @psykolog.sara på Instagram deler jeg info og tips til deg som er gravid eller spedbarnsmamma.

Jeg har vært gjest på podcasten Mammahjerte med psykolog Ingvill Øvsthus:

Jeg er tilgjengelig for samtaler tirsdag ettermiddag/kveld.

Sara stol

Mine bloggposter

Perfeksjonisme i svangerskapet

Sara croppet 2

Sara Khazani er en av psykologene i Klinikk Partum. Hun tilbyr digitale samtaler.

Les mer om Sara

av Sara Khazaeni

Som gravid eller nybakt mamma, kan man kjenne på forventninger fra venner og bekjente, samfunnet, sosiale medier og helsevesenet til hvordan graviditet og spedbarnstid skal være. Man kan kjenne på et press til å gjøre alt riktig og være den «perfekte» mammaen, allerede fra dag èn.

Men finnes egentlig den perfekte mammaen?

Det er jo ikke rart at man bli…

Les mer...…

Ammepress

Sara croppet 2

Sara Khazani er en av psykologene i Klinikk Partum. Hun tilbyr digitale samtaler.

Les mer om Sara

av Sara Khazaeni

Etter at baby er født, så får brystene våre plutselig en ny funksjon som ikke alltid er like enkel å skjønne seg på. Det kan være uendelig fantastisk og fint – og uendelig overveldende og vanskelig – på en og samme tid. Man kan ofte tenke at amming kommer veldig naturlig, og derfor vil det ikke bli et problem. Samtidig er det en forventing om å mestre am…

Les mer...…