Anne Stilloff

🏠 Kontorsamtaler på Jessheim
💻 Digitale samtaler

Ved andre temaer enn kvinnehelse, ta kontakt med Anne på telefon 91887052 før du booker time.

 

Jeg er psykologspesialist, og har siden 1996 jobbet med både barn, unge og voksne. Jeg har hatt ulike jobber, som blant annet kommunepsykolog, på BUP og de siste årene som privatpraktiserende psykolog.

Jeg har alltid vært opptatt av ulike deler av kvinnehelse, og har jobbet mye med gravide og småbarnsforeldre. Jeg har samarbeidet mye med andre faggrupper som jordmødre, helsesykepleiere og fysioterapeuter. Jeg er opptatt av viktigheten av å tilby samtaler ved utfordringer i svangerskap og barseltid, da tidlig hjelp og støtte i disse periodene kan hjelpe både mammaen, barnet og pappa/medmor. Det er ofte ikke så mye hjelp som skal til heller! Mange opplever at svangerskap og barseltid ikke blir så lett og gledesfylt som de hadde håpet, og føler seg alene om å ha det sånn. For noen kommer symptomer på nedstemthet eller angst for første gang, andre har opplevd lignende utfordringer tidligere i livet.

Jeg har mye erfaring med å jobbe med ulike traumer. Dette kan være både tidlige utviklingstraumer som har oppstått i nære relasjoner i oppvekst, traumer i forbindelse med ulykker eller overgrep, og traumer i forbindelse med fødsel og alvorlig sykdom hos barn. Jeg har også erfaring fra møtet med familier som har mistet et barn enten i fosterlivet, ved fødsel eller senere i livet.

Jeg er også spesielt opptatt av et annet viktig område ved kvinnehelse, nemlig overgangsalderen. Dette er en fase alle kvinner skal gjennom, og som det har vært alt for lite fokus på. Det skjer store endringer i denne livsfasen både fysisk og psykisk, og mange sliter med å forstå og tilpasse seg disse endringene. Med økt forståelse vil det være lettere å håndtere plagene man opplever. Jeg kan tilby samtaler rundt overgangsalder både nettbasert og på kontor.

Mitt mål er å sammen med deg finne ut hva du trenger for å føle deg tryggere og sikrere i den livsfasen du befinner deg i. Du er velkommen til å ta med deg partneren din til samtalene.

Jeg er tilgjengelig for samtaler onsdager på dagtid.

Medlemmer i Landsforeningen uventet barnedød får rabatt på digitale samtaler hos meg (oppgi at du er medlem i LUB når du bestiller).

Anne 2 - croppet

Mine bloggposter

Seierens melankoli

Anne 2 - croppet

Anne Stilloff er en av psykologene i Klinikk Partum. Hun tilbyr kontorsamtaler på Jessheim

Les mer om Anne

av Anne Stilloff

Mange par som har strevd med å bli gravide og endelig har lykkes, har opplevd en forventning fra omgivelsene om å være ekstra lykkelige. Lykkelige som gravide selv om graviditeten kan ha vært krevende. Lykkelig som nybakte foreldre selv om hverdagen har blitt kaotisk og det kan ha oppstått ekstra utfordringer som for eksempel kolikk. De kan også…

Les mer...…