Vilde Monclair
Digitale samtaler | Ledig timeSvangerskap, sped- og småbarnstid kan være både spennende og fantastisk, men også innebære store omveltninger, tunge følelser, bekymringer og utfordringer. Mange kjenner press på å være lykkelige og mestre, og kan oppleve skuffelse og selvkritikk når det ikke føles slik. For noen kan vonde minner fra fortiden dukke opp og skape problemer. Andre kan ha med seg psykiske vansker fra før som gjør det ekstra krevende å bli foreldre.
 
Mitt mål er å bidra til at mamma, baby og familien har det så bra som mulig gjennom graviditeten, fødselen og tiden etterpå. Jeg vil møte deg med varme, åpenhet, omsorg og forståelse. Sammen vil vi finne ut av hva du trenger akkurat nå, og hvordan vi kan jobbe sammen for at du skal få det bedre.

​Jeg har spesiell kompetanse på det å være gravid eller forelder med ADD/ADHD og vil gjerne være her for deg som møter på utfordringer knyttet til dette. Men alle tema er velkomne - uansett hvilke utfordringer du har, så ønsker jeg å gi deg støtte og trygghet til å håndtere denne viktige og sårbare tiden.

Jeg har vært gjest på podcasten Mammahjerte med psykolog Ingvill Øvsthus:

🔊 Å være mamma med ADHD

Jeg er tilgjengelig for digitale samtaler på dagtid onsdager. 

Vilde bilde nær 3

Våre andre psykologer

Vibeke Silseth

Kontorsamtaler i Oslo og digitale samtaler

 

Ragnhild Ese

Kontorsamtaler i Molde og digitale samtaler

 

Christine Jegstad Thorsby​

Kontorsamtaler i Asker og digitale samtaler

 

Helle Størseth Marcinko

Digitale samtaler

 

Sara Khazaeni

Digitale samtaler

 

Lene Walderhaug

Digitale samtaler