Ingvill Øvsthus - grunnlegger av Klinikk PartumDe psykologiske sidene ved kvinnehelse, svangerskap, fødsel og spedbarnstid er det mest spennende og meningsfulle jeg vet om som psykolog! ​Jeg har derfor startet Klinikk Partum for å kunne samle dyktige psykologer som brenner for det samme som meg slik at kvinner og par raskt og enkelt kan få god hjelp.

Jeg forsker på traumatiske fødselsopplevelser og holder ofte foredrag om psykisk helse i svangerskap, fødsel og spedbarnstid. Gjennom mammakurs.no er jeg her for deg som er redd for å føde og for deg som har det krevende i spedbarnstida. På kontoen @psykolog.ingvill deler jeg info og tips til deg som er gravid eller spedbarnsmamma. I podcasten Mammahjerte med psykolog Ingvill går jeg i dybden på ulike psykologiske tema knyttet til denne livsperioden og inviterer også inn gjester. Her kan du lese mer om meg og det jeg holder på med. ​​

Jeg tar for tiden ikke inn nye klienter, men er tilgjengelig for klienter jeg har hatt kontakt med tidligere. Har du spørsmål om Klinikk Partum eller ønsker nærmere informasjon om foredrag, ta gjerne kontakt med meg på ingvill@mammakurs.no.

Portrett Ingvill kopi

Jeg tar ikke inn nye klienter for tiden.

Har du tidligere hatt samtale hos meg, ta kontakt på ingvill@mammakurs.no 

 

Se våre andre psykologer